Onder mijn huid

Marlies Slegers


Onder mijn huid

Onder mijn huid

 • Title: Onder mijn huid
 • Author: Marlies Slegers
 • ISBN: 9789021016641
 • Page: 467
 • Format: HardcoverCoco is al heel lang verliefd op Nick Ze is dan ook over the moon als hij laat merken dat hij haar ook leuk vindt Met Nick kan ze over van alles praten, ook over de moeizame relatie met haar vader Dan vraagt hij of ze aan naaktfoto van zichzelf stuurt Coco aarzelt, maar doet het toch wanneer hij belooft alles meteen te deleten Het gaat een tijdje goed, tot Coco erachtCoco is al heel lang verliefd op Nick Ze is dan ook over the moon als hij laat merken dat hij haar ook leuk vindt Met Nick kan ze over van alles praten, ook over de moeizame relatie met haar vader Dan vraagt hij of ze aan naaktfoto van zichzelf stuurt Coco aarzelt, maar doet het toch wanneer hij belooft alles meteen te deleten Het gaat een tijdje goed, tot Coco erachter komt dat Nick screenshots van haar aan zijn vrienden heeft laten zien Ze is woedend en maakt het uit Niet lang daarna krijgt ze via een anonieme afzender een naaktfoto van zichzelf toegestuurd Als ze niet binnen 24 uur een nieuwe stuurt, gaat haar foto viraal Wie bedreigt haar Is het Nick Of iemand anders


Recent Comments "Onder mijn huid"

Onder mijn huid is het verhaal van Coco die uit pure verliefdheid naaktfoto's van zichzelf naar haar vriendje stuurt, en uiteindelijk door deze foto's in de problemen komt omdat iemand ze gebruikt om haar te chanteren.Ik had vrij veel moeite om in het verhaal te geraken, vooral omdat ik Coco niet uit kon staan. Ze is oppervlakkig, en lijkt totaal geen oog te hebben voor andere mensen om haar heen. Dat ze op een gegeven moment ook nog uitroept "Zo'n soort meisje ben ik niet, hoor" als Evelien vra [...]

Het is niet een heel bijzonder goed of mooi boek, maar het leest makkelijk en het geeft goed het gevaar van social media weer. Wijze les voor meiden (maar ook jongens) in de puberteit. Ik denk dat jongeren dit een goed boek vinden.

Dit boek was niet per se heel bijzonder, maar het onderwerp was uiterst interessant en heeft wel een indruk op mij achtergelaten. Ik vind het best ernstig dat Coco wordt uitgescholden en naïef wordt genoemd, terwijl het niet eens zo heel gek is waarom ze bepaalde dingen op die manier heeft gedaan.

Lekkere pageturner voor jongeren vanaf 12. De boeken van Marlies gaan vaak over mediawijsheid. Sexting is daar een onderdeel van en als je er mee te maken krijgt is je leven een hel. Wil je vaak liever dood zijn. Ook het leven van Coco wordt een drama. Het was al niet zo fijn met gescheiden ouders enzo. Maar dan ben je ook nog verliefd op de verkeerde. Of msschn is het niet de verkeerde. ;-)Mijn hemel als je 16 bent en een knappe gozer stuurt je lieve berichtjes dan ben je als meisje toch helema [...]

boek komt pas in juni uit!Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk: ikvindlezenleuk/2015/0

passievoorboeken/onder

boekielezen/gelezen/gel

recensie volgt maandag op mijn blog!

Spannend jeugdboek over een heel actueel onderwerp!


 • [PDF] Download Þ Onder mijn huid | by à Marlies Slegers
  467 Marlies Slegers
 • thumbnail Title: [PDF] Download Þ Onder mijn huid | by à Marlies Slegers
  Posted by:Marlies Slegers
  Published :2018-03-20T08:26:11+00:00