Budak Motékar

Juniarso Ridwan


Budak Motékar

Budak Motékar

  • Title: Budak Motékar
  • Author: Juniarso Ridwan
  • ISBN: null
  • Page: 286
  • Format: Paperback



Sabada jadi anggota Koperasi mah Nana teu cap teuing ngurus dagangan hasil tatan nna Bisa jongjon sakola Dikebonna lain ba aya pelak sampeu jeung samangka, ayeuna mah geus ditambahan ku pelak gedang Maksudna, lamun keur teu usum samangka, Nana bisa ngajual gedang Uana kacida atohna, p dah kebonna bisa dimangpaatkeun Indungna reueus pisan ningali kamot karan Nana NuSabada jadi anggota Koperasi mah Nana teu cap teuing ngurus dagangan hasil tatan nna Bisa jongjon sakola Dikebonna lain ba aya pelak sampeu jeung samangka, ayeuna mah geus ditambahan ku pelak gedang Maksudna, lamun keur teu usum samangka, Nana bisa ngajual gedang Uana kacida atohna, p dah kebonna bisa dimang paat keun Indungna reueus pisan ningali kamot karan Nana Nu leuwih matak ngagumbirakeun sar r a mah, Nana geus bisa nyumponan sagala kaperluanana ku ladang k sang sorangan.


Recent Comments "Budak Motékar"


  • Free Read [Science Book] ☆ Budak Motékar - by Juniarso Ridwan ↠
    286 Juniarso Ridwan
  • thumbnail Title: Free Read [Science Book] ☆ Budak Motékar - by Juniarso Ridwan ↠
    Posted by:Juniarso Ridwan
    Published :2018-05-19T13:07:02+00:00

Recent Posts

A Creative Writer's Kit: A Spirited Companion and ...
One Thousand Gifts: A Dare to Live Fully Right Whe...
Deja
Look Back in Anger
The Runes of Elfland
Awakening Inner Guru
The Education of the Negro Prior to 1861
The Vanishings: Four Kids Face Earth's Last Days T...
Party Princess
Trust in Advertising
Rave On: The Biography of Buddy Holly
Leadership and the United Nations: The Internation...

Popular Recent

Mal Vu Mal Dit
Red Light Winter
Kitchen
Women And Development: The Sexual Division Of Labo...
Cartucho and My Mother's Hands
Insider's Guide to Egg Donation: A Compassionate a...
Six Filles Dans Le Vent
Enhancing U.S. Leadership at the United Nations: R...
Hollywood East: Hong Kong Movies and the People Wh...
In Dreams Begin Responsibilities and Other Stories...