Budak Motékar

Juniarso Ridwan


Budak Motékar

Budak Motékar

  • Title: Budak Motékar
  • Author: Juniarso Ridwan
  • ISBN: null
  • Page: 356
  • Format: Paperback



Sabada jadi anggota Koperasi mah Nana teu cap teuing ngurus dagangan hasil tatan nna Bisa jongjon sakola Dikebonna lain ba aya pelak sampeu jeung samangka, ayeuna mah geus ditambahan ku pelak gedang Maksudna, lamun keur teu usum samangka, Nana bisa ngajual gedang Uana kacida atohna, p dah kebonna bisa dimangpaatkeun Indungna reueus pisan ningali kamot karan Nana NuSabada jadi anggota Koperasi mah Nana teu cap teuing ngurus dagangan hasil tatan nna Bisa jongjon sakola Dikebonna lain ba aya pelak sampeu jeung samangka, ayeuna mah geus ditambahan ku pelak gedang Maksudna, lamun keur teu usum samangka, Nana bisa ngajual gedang Uana kacida atohna, p dah kebonna bisa dimang paat keun Indungna reueus pisan ningali kamot karan Nana Nu leuwih matak ngagumbirakeun sar r a mah, Nana geus bisa nyumponan sagala kaperluanana ku ladang k sang sorangan.


Recent Comments "Budak Motékar"


  • [PDF] Ð Free Read ✓ Budak Motékar : by Juniarso Ridwan ↠
    356 Juniarso Ridwan
  • thumbnail Title: [PDF] Ð Free Read ✓ Budak Motékar : by Juniarso Ridwan ↠
    Posted by:Juniarso Ridwan
    Published :2019-02-23T00:26:24+00:00

Recent Posts

Women Of Flowers
The Entrepreneurial State: Debunking Public vs. Pr...
Manhater
The World of Words: Vocabulary for College Success...
Starborn
Antología de poesía erótica griega
Principles of Applied Science. Student Book
Btec First Application of Science. Student Book
Eight Girls Taking Pictures: A Novel
Managing Dynamic Technology-Oriented Businesses: H...
Riddle of the Red Bible (A Riddle in Time #1)
The Counterfeit Madam

Popular Recent

Camp: A Novel
A Foul Light Shines
Singapore Residents' Guide
Dignity Beyond Death: The Jewish Preparation for B...
Dare She Date Again?
Kate & Pippin's Family: The Unlikely Love Story Co...
After the Wind: 1996 Everest Tragedy—One Survivo...
Skin Hunger
Gertrude Bell: Queen of the Desert, Shaper of Nati...
Penderhaka