Budak Motékar

Juniarso Ridwan


Budak Motékar

Budak Motékar

  • Title: Budak Motékar
  • Author: Juniarso Ridwan
  • ISBN: null
  • Page: 438
  • Format: Paperback



Sabada jadi anggota Koperasi mah Nana teu cap teuing ngurus dagangan hasil tatan nna Bisa jongjon sakola Dikebonna lain ba aya pelak sampeu jeung samangka, ayeuna mah geus ditambahan ku pelak gedang Maksudna, lamun keur teu usum samangka, Nana bisa ngajual gedang Uana kacida atohna, p dah kebonna bisa dimangpaatkeun Indungna reueus pisan ningali kamot karan Nana NuSabada jadi anggota Koperasi mah Nana teu cap teuing ngurus dagangan hasil tatan nna Bisa jongjon sakola Dikebonna lain ba aya pelak sampeu jeung samangka, ayeuna mah geus ditambahan ku pelak gedang Maksudna, lamun keur teu usum samangka, Nana bisa ngajual gedang Uana kacida atohna, p dah kebonna bisa dimang paat keun Indungna reueus pisan ningali kamot karan Nana Nu leuwih matak ngagumbirakeun sar r a mah, Nana geus bisa nyumponan sagala kaperluanana ku ladang k sang sorangan.


Recent Comments "Budak Motékar"


  • Best Download [Juniarso Ridwan] ☆ Budak Motékar || [Christian Book] PDF ↠
    438 Juniarso Ridwan
  • thumbnail Title: Best Download [Juniarso Ridwan] ☆ Budak Motékar || [Christian Book] PDF ↠
    Posted by:Juniarso Ridwan
    Published :2018-09-26T07:31:30+00:00