Nu Lunta Peuting

Juniarso Ridwan


Nu Lunta Peuting

Nu Lunta Peuting

  • Title: Nu Lunta Peuting
  • Author: Juniarso Ridwan
  • ISBN: 9793631643
  • Page: 203
  • Format: Paperback



Sajak sajak Juniarso t h umumna ngedalkeun suasana nu prihatin, malah tampolana sedih Demi pikeun ngedalkeun kasedih jeung kaprihatin nu ngancik di sumur batin, gambaran ngeunaan kaayaan di luareun diri pohara dipentingkeunana Ungkara ungkara nu sipatna deskriptif tur metaforis kaya ning girimis nu nyuruwuk atawa walungan nu guligah upamana, ditekenkeun sangkan luyuSajak sajak Juniarso t h umumna ngedalkeun suasana nu prihatin, malah tampolana sedih Demi pikeun ngedalkeun kasedih jeung kaprihatin nu ngan cik di sumur batin, gambaran ngeunaan kaa yaan di luareun diri pohara dipentingkeunana Ung kara ungkara nu sipatna deskriptif tur metaforis kaya ning girimis nu nyuruwuk atawa walungan nu guli gah upamana, ditekenkeun sangkan luyu jeung gerentes hat nu deuk dikedalkeun Nu diteken keuna na, babakuna lain naon nu kat m bong di lu ar eun diri, tapi naon nu karasa di jero diri Haw Setiawan


Recent Comments "Nu Lunta Peuting"


  • [PDF] Download ↠ Nu Lunta Peuting | by ✓ Juniarso Ridwan
    203 Juniarso Ridwan
  • thumbnail Title: [PDF] Download ↠ Nu Lunta Peuting | by ✓ Juniarso Ridwan
    Posted by:Juniarso Ridwan
    Published :2018-04-12T11:59:37+00:00

Recent Posts

Five out of Ten 16: Identity
Five out of Ten 17: Myth
Fact and Fiction in Global Energy Policy
Smartland Korea: Mobile Communication, Culture, an...
There Was a Whole Collection Made: Photography fro...
Media of Serial Narrative
Anti-Literature: The Politics and Limits of Repres...
Wildflowers of Arizona Field Guide
A Duel of Hearts
Dissoi logoi: motsatta uppfattningar
What is a Teacher?
What Is an Athlete?

Popular Recent

Molly Moon. O Fantástico Livro do Hipnotismo.
Das Gold der Maori
Night's Child
The Forbidden Room
Parisians: An Adventure History of Paris
Secret of the Slaves
أفكار ضد الرصاص
Democracy: A Project by Group Material
African American Vernacular Photography: Selected ...
Christmas Day of the Dead